Palvelemme arkisin klo 10-15

Kolme syytä valita Kontulan Huolto

1. Taloyhtiöiden omistama, taloyhtiöiden puolella. Kontulan alueen isot taloyhtiöt perustivat Kontulan Huollon isännöimään omaisuuttaan pitkäjänteisesti ja luotettavasti. Olemme alusta lähtien olleet taloyhtiön puolella oleva isännöintitoimisto ja olemme sitä edelleen.

2. Erittäin tyytyväiset asiakkaat. Saimme Isännöinnin asiakaskuuntelututkimuksessa loistavat arvosanat kaikissa asiakkaille tärkeimmiksi luokitelluissa kohdissa. Tutustu tutkimuksen tuloksiin ja katso mitä mieltä palveluistamme ollaan.

3. Talonmiesmäistä kiinteistöhuoltoa. Jokaisella kiinteistöhuollomme hoitamalla taloyhtiöllä on ilmoitustaulullaan taloa hoitavien talonmiehen nimet. Tutut talonmiehet tuovat laatua, luotettavuutta ja turvallisuutta kiinteistöhuoltoon.

Jos etsit halvinta, emme ole oikea valinta sinulle. Mutta jos etsit parasta hintalaatusuhdetta taloyhtiösi asioiden fiksuun hoitamiseen, ota yhteyttä. Keskustellaan yhdessä, mitä voisimme tehdä taloyhtiösi asioiden hoidon parantamiseksi.

Kontulan Huolto yrityksenä

Kontulan Huolto on perustettu vuonna 1964 hoitamaan Kontulan alueen isojen taloyhtiöiden isännöintiä ja kiinteistöhuoltoa. Tällä hetkellä meillä työskentelee noin 45 henkilöä ja liikevaihto on noin 3 miljoonaa. Henkilöstön osaamista ja ammattitaitoa kehitämme jatkuvalla koulutuksella. Asiakkaita meillä on nykyisin eri puolilla Helsinkiä. Tervetuloa uudeksi asiakkaaksemme.

Tutustu uuteen esitteeseemme painamalla tästä!